Χρύσλα Γεωργακοπούλου για Νίκο Μουτσινά: «Φριχτοί είναι οι άνθρωποι που κάνουν κακά σχόλια, δεν είναι οι εκπομπές»

Χρύσλα Γεωργακοπούλου

"Φριχτές είναι οι εκπομπές που προσβάλλουν ανθρώπους" δήλωσε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Την Χρύσλα Γεωργακοπούλου συνάντησε η κάμερα του Χαμογέλα και πάλι κι απάντησε για τα σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είμαι πολύ αντίθετη σε τέτοιους βαρύτατους χαρακτηρισμούς, φριχτοί είναι οι άνθρωποι που κάνουν κακά σχόλια, δεν είναι οι εκπομπές. Φριχτές είναι οι εκπομπές που προσβάλλουν ανθρώπους», είπε αρχικά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Νομίζω πως ο Νίκος μας αγαπάει τόσο πολύ που πρέπει να ασχοληθεί μαζί μας. Ο Νίκος αγαπάει πολύ την Κατερίνα, όπως και η Κατερίνα τον Νίκο. Ο Νίκος κάνει μία δουλειά που βασίζεται στον σχολιασμό και στην αναπαραγωγή, που σημαίνει πως αν δεν πάρει ‘’ψωμί’’ από εμάς δεν μπορεί να το κάνει. Απορούμε κάποιες φυρές στο γιατί. Λες έχω κάνει κάτι; Το σίγουρο είναι ότι η Κατερίνα Καινούριου είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και προσπαθεί να μην ενοχλεί και να μην χαρακτηρίζει κανέναν γιατί δεν θέλει να δημιουργεί προβλήματα» συμπλήρωσε.

«Αυτό που είπε ο η Κατερίνα για τον Νίκο δεν ήταν μπηχτή, είναι παιχνίδι και όταν κάτι μοιάζει με παιχνίδι οφείλεται να παίζεται και από τους δύο. Γέλασα πάρα πολύ με την Κατερίνα, στη θέση της θα έλεγα το ίδιο ή πιο καυστικό. Δεν είπε κάτι κακό».