Χρυσηίδα Δημουλίδου: Κατέρρευσε στην Ελένη Μενεγάκη για το bullying που δέχεται!

«Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω σε συνέντευξη και δεν μπορώ να μιλήσω. Ελένη βοήθησέ με»!

Μετά τον σάλο που ακολούθησε όταν, λόγω διαδικυτακού bullying, αναγκάστηκε να κλείσει τις σελίδες της στα social media και να σταματήσει τη συγγραφή του βιβλίου της, η Χρυσηίδα Δημουλίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η συγγραφέας εξήγησε: «Αυτό το bullying ξεκίνησε σαν κριτική βιβλίων από ανθρώπους που δεν είχαν διαβάσει τα βιβλία. Σιγά σιγά εισχώρησε στην προσωπική μου ζωή με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς. Πριν από 7 χρόνια, μια ηλεκτρονική εφημερίδα γνωστή, μέσω ενός δημοσιογράφου, blogger και συγγραφέα άρχισε να γίνεται ένας πόλεμος. Έγινα στόχος μέχρι να σταματήσω να γράφω και το πέτυχαν. Πριν από δύο εβδομάδες, μέσα από μια ιστοσελίδα, έγινε ένας πόλεμος που πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις και με έκαναν εκείνη την ώρα να πω «Ως εδώ! Εγώ δεν γράφω»! Με τη δικηγόρο μου θα προχωρήσουμε πλέον τη νομική οδό. Τα σχόλια εισωρούν στην προσωπική μου ζωή, γράφουν ότι εκδίδομαι»!

Η Ελένη Μενεγάκη θορυβήθηκε από τη φράση αυτή της Χρυσηίδας Δημουλίδου και είπε χαρακτηριστικά: «Μη μου λες τέτοια πράγματα σε παρακαλώ»! 

Η συγγραφέας τόνισε ότι δέχεται απειλές και αποκάλυψε ότι γνωρίζει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τις «επιθέσεις»: «Απειλούν τη ζωή μου «Αν δεν το βουλώσεις θα στο βουλώσουμε εμείς»! Εν τω μεταξύ, έχουμε ανακαλύψει ποια βρίσκεται πίσω από τη σελίδα τη συγκεκριμένη. Είναι γυναίκα και μάλιστα μητέρα μικρών παιδιών. Αυτό είναι που με ενόχλησε πάρα πολύ. Αλλά δεν είναι στην Ελλάδα, εκ του ασφαλούς μιλάει, εκπέμπει από αλλού».