Χρυσηίδα Δημουλίδου: Η απάντηση της στον Κώστα Ζουράρι για το «λιποαναρρόφηση και εθνική κυτταρίτιδα»

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Τι είπε ο υφυπουργός παιδείας για εκείνη και τη Λένα Μαντά;

Ο Κώστας Ζουράρις σε συνέντευξη του στο περιοδικό DownTown και στους Τάσο Κάτρη Θεοδωρόπουλο και Φανή Πλατσατούρα αναφέρθηκε στην Λένα Μαντά και στη Χρυσηίδα Δημουλίδου λέγοντας…

[dfp_ads id=236982]

Αν διαβάζατε γυναικεία λογοτεχνία που είναι της μόδας, π.χ. Λένα Παντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Ίσως θα είχατε πάρει τα μαθήματα συμπεριφοράς που χρειάζεστε. «Είναι από αυτές τις κυρίες που γράφουν πάντα 67 λέξεις εκ των οποίων οι 15 είναι ρήματα που τα 12 από αυτά είναι συνδετικά; Οι κυρίες που τα γράφουν αυτά είναι όλες με λιποαναρρόφηση και εθνική κυτταρίτιδα; Μήπως;»

Κώστας Ζουράρις: «Έμενα χαζεμένος μπροστά στην ομορφιά του Νίκου Κούνδουρου…»

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου έδωσε τη δική της απάντηση μέσω της εκπομπής La biri biri στον Κώσα Ζουράρι:

«Είμαι σίγουρη ότι ο Ζουράρις δεν έχει διαβάσει ούτε εμένα, ούτε την κ. Μαντά. Προφανώς απογοητευμένος από κάποιες Ελληνίδες συγγραφείς που θεωρεί πολύ «ελαφριές» για το δικό του πνευματικό επίπεδο, είπε αυτό που πιστεύει και δικαίωμα του φυσικά. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο. Η αγάπη του αναγνωστικού κοινού είναι εκείνη που έχει τον τελευταίο λόγο και τουλάχιστον για δυο δεκαετίες μας τη δείχνει έμπρακτα και αυτό μας είναι αρκετό. Εγώ του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του.»