Χρύσα Κλούβα για Γιώργο Κιμούλη: «Είναι λεπτή η ισορροπία»

Χρύσα Κλούβα

"Τώρα ποιον νοιάζει αν εγώ πέρασα τέλεια; Ο κόσμος σίγουρα και καλά κάνει, συντάσσεται με τους ανθρώπους που έχουν περάσει δύσκολα και ίσως αυτό πρέπει να ερευνηθεί και να σταθούμε εκεί" ανέφερε η Χρύσα Κλούβα.

Για την επιτυχία του Έρωτα φυγά, αλλά και την αναγνωρισιμότητά της μίλησε η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέατρο, τις οντισιόν, τα μηνύματα που δέχεται στα social, αλλά και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Με τρόμαξε το Me Too σε επίπεδο που θα με τρόμαζε η κακοποίηση κι οτιδήποτε ακούσω. Όταν αφορά τον χώρο μου, που είναι πιο κοντά μου, σίγουρα περισσότερο. Σίγουρα σε προβληματίζει όταν άνθρωποί σου έχουν περάσει δύσκολα» δήλωσε η Χρύσα Κλούβα.

«Με τον Γιώργο Κιμούλη είχα μία πολύ καλή συνεργασία. Είχαμε περάσει πολύ ωραία εκείνη την σεζόν. Προφανώς ξαφνιάστηκα, αλλά είναι λίγο λεπτή η ισορροπία γιατί αν κάποιος βγαίνει και λέει κάτι, το να βγαίνεις εσύ και να λες ότι πέρασα τέλεια… που όντως πέρασα τέλεια. Τώρα ποιον νοιάζει αν εγώ πέρασα τέλεια; Ο κόσμος σίγουρα και καλά κάνει, συντάσσεται με τους ανθρώπους που έχουν περάσει δύσκολα και ίσως αυτό πρέπει να ερευνηθεί και να σταθούμε εκεί. Τα περισσότερα κινούνται δικαστικά» εξομολογήθηκε η Χρύσα Κλούβα.