Χρύσα Φώσκολου για Γιώργο Παπαδάκη: «Δεν έχω επαφές μαζί του, καθένας έχει τον τρόπο του»

Φώσκολου

"Κι εγώ είχα πολλές φορές διαφορετική γνώμη από τη δική του. Εγώ βέβαια ήμουν πάντα ένα βήμα πίσω του", σχολιάζει η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

Τη Χρύσα Φώσκολου συνάντησε η Μένια Κούκου και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπαδάκη, μετά τη συνεργασία τους στο «Καλημέρα Ελλάδα», με φόντο τα πρόσφατα σχόλια που έκανε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Δεν έχω επαφές με τον Γιώργο Παπαδάκη. Του έστειλα βέβαια μήνυμα για τα γενέθλιά του και μου απάντησε», ανέφερε αρχικά η Χρύσα Φώσκολου.

«Θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πολύ αληθινός, πολύ αυθόρμητος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν χωρίσει ρόλους στην εκπομπή. Κι εγώ είχα πολλές φορές διαφορετική γνώμη από τη δική του. Ωστόσο, ο καθένας έχει τον τρόπο του να το χειρίζεται», σχολιάζει η δημοσιογράφος για τους Παπαδάκη-Αναστασοπούλου.

«Είναι και οι δύο δυναμικοί χαρακτήρες κι αυτό βγαίνει στον αέρα. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους. Σε μία 4ωρη ζωντανή εκπομπή είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα», τονίζει η Χρύσα Φώσκολου αμέσως μετά.

«Εγώ μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη, τον είχα εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου και όταν δούλεψα μαζί του για μένα ήταν πολύ σπουδαίο. Εγώ βέβαια ήμουν πάντα ένα βήμα πίσω του», παραδέχεται η ίδια για την εποχή του «Καλημέρα Ελλάδα».

Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η Χρύσα Φώσκολου ρωτήθηκε και για τη λύση της συνεργασίας του Δημήτρη Καμπουράκη με το ΟΡΕΝ λόγω προβλήματος υγείας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν υπάρξει ποτέ σύννεφα στις σχέσεις των δύο πλευρών.