Χρονοπούλου- Μητρόπουλος: Ζευγάρι έκπληξη στο Dancing

Διαβάστε τι γίνεται με τους υποψήφιους χορευτές- ποια είναι τα νέα ονόματα και ποια αποκλείστηκαν οριστικά.

Ποια είναι τα καινούρια πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι; Αυτά του παλαίμαχου “ράμπο” των γηπέδων Τάσου Μητρόπουλου και της συζύγου του Νένας Χρονοπούλου. Δύο πρόσωπα έκπληξη που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit έχουν σχεδόν συμφωνήσει με την παραγωγή για να χορέψουν, όχι φυσικά μαζί αλλά με τους επαγγελματίες – παρτενέρ του talent show.

Πριν λίγες ημέρες στη λίστα μπήκε και το όνομα της Αμαρυλλίδος, της τραγουδίστριας που έφτασε στον προημιτελικό του Just the two of us και ανήκει στη δισκογραφική του ομίλου Heaven ωστόσο σύντομα σβήστηκε με το σκεπτικό της υπερέκθεσης. Όμως ούτε και η συμμετοχή της Ελεονόρας Μελέτη θεωρείται δεδομένη παρά την on air “εξομολόγηση” της παρουσιάστριας ότι εκρεμμεί ένα ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο.

Άριστοι γνώστες της τηλεοπτικής πιάτσας επιμένουν πως μπορεί η οικοδέσποινα της Πρωινής Μελέτης να το θέλει πολύ ωστόσο είναι αβέβαιο αν από το STAR θα της επιτρέψουν να συμμετάσχει. Επίσης εκτός τελικής δωδεκάδας μένει και ο Σπύρος Χαριτάτος καθώς μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ο δημοσιογράφος θέλει να επικεντρωθεί στην πορεία του “Δέκα με Μία μαζί”.

Ούτε και ο Τρύφωνας Σαμαράς το όνομα του οποίου ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται να είναι στα χορευτικά ζευγάρια του talent show. Τέλος πρόταση δέχθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Νίκος Σιγάλας.