Χρήστος Ζώτος: Αποκαλύπτει για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χρήστος Ζώτος

"Στα πρώτα επεισόδια της έλεγα πάμε να πούμε αυτό αντί για αυτό, γιατί σε κάποια τραγούδια ήθελε να πάρει τη δική της επιλογή" αποκαλύπτει ο Χρήστος Ζώτος

Ο Χρήστος Ζώτος και ο Παύλος Γαλακτερός, το ζευγάρι που μπήκε ξανά στο Asia Express, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μίλησαν για την εμπειρία τους από το ταξίδι και τις δοκιμασίες του παιχνιδιού.

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ζώτος ρωτήθηκε και για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον προηγούμενο κύκλο του J2US, όταν την είχε αναλάβει ως coach. «Εγώ μια χαρά ήμουν με την Κωνσταντίνα, το είδατε κι εσείς εκεί. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Κάναμε και 10 επεισόδια, που θεωρώ ότι ήταν άθλος, γιατί δεν το πιστεύαμε καθόλου στην αρχή».

«Ήταν τυπική με τις ώρες της. Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν να με άκουγε λίγο πιο νωρίς στο παιχνίδι. Στα πρώτα επεισόδια της έλεγα πάμε να πούμε αυτό αντί για αυτό, γιατί σε κάποια τραγούδια ήθελε να πάρει τη δική της επιλογή, χωρίς να έχει τη γνώση ότι μπορεί να τραγουδήσει κάτι» πρόσθεσε στη συνέχεια ο νεαρός τραγουδιστής.