Χρήστος Βασιλόπουλος: «Συνήθως δούλευα ως πορτιέρης στο Λος Άντζελες»

Χρήστος Βασιλόπουλος

"Όταν τελείωσαν τα λεφτά άρχισα να κάνω διάφορες δουλειές" δήλωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμα-δες το απόγευμα του Σαββάτου στη δημόσια τηλεόραση. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση να βρεθεί στο Λος Άντζελες και να κυνηγήσει το όνειρο μιας διεθνούς καριέρας.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος εξομολογήθηκε πως «έφυγα από την Ελλάδα σε ηλικία 31 ετών και ήταν μια απόφαση που με όσους το συζήτησα ήταν κάθετοι γιατί υπήρχε μια σιγουριά και υπήρχε δουλειά. Η απόφαση αυτή βγήκε πολύ γρήγορα μέσα από το κεφάλι μου. Δηλαδή το σκέφτηκα και είπα πως σε επτά μήνες θα φύγω και μου βγήκε σε καλό».

«Πήγα σε μια εποχή που έπεσα ακριβώς πάνω στη μετάβαση όπου το ίντερνετ άρχισε να μεγαλώνει στον χώρο της υποκριτικής. Ήμουν ακριβώς στο σημείο που άλλαζε όλη η βιομηχανία από το πολύ προσωπικό στο απρόσωπο email όπου πια όλα γίνονται και από απόσταση. Τώρα το σκέφτομαι και λίγο, να σου πω την αλήθεια, πως μπορεί να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψω»

«Προσγειώθηκα εκεί χωρίς να ξέρω κανέναν. Είχα μιλήσει μόνο με τον Μάνο Γαβρά, είχα νοικιάσει για τρεις μήνες το σπίτι του και από εκεί και πέρα δεν είχα ούτε ατζέντη ούτε μάνατζερ. Δεν ήξερα τίποτα. Στην αρχή είχα κάποια λεφτά γιατί είχα κάνει το κομπόδεμα μου όσο δούλευα στην Ελλάδα. Όταν τελείωσαν τα λεφτά άρχισα να κάνω διάφορες δουλειές. Συνήθως δούλευα ως πορτιέρης» συμπλήρωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην Τζένη Θεωνά και τις Μαμα-δες της δημόσιας τηλεόρασης.