Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ήταν ξεχωριστή εμπειρία να δουλεύεις με τον Αντόνιο Μπαντέρας»

Χρήστος Βασιλόπουλος

Όλα όσα είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

Από το Λος Άντζελες, όπου ζει μόνιμα, μίλησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη για την οικογένειά του, αλλά και τους ρόλους του στην Αμερική.

«Ότι θα ξενυχτούσα για σένα μετά από τόσα χρόνια, δεν το περίμενα!», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη και συμπλήρωσε: «Ο γιος μου μού έχει αλλάξει τη ζωή. Επαγγελματικά, συναισθηματικά… Το καταλαβαίνει και ο Σάββας, και όσοι έχουν παιδιά. Πάντα ήθελα να γίνω πατέρας και να κάνω οικογένεια, περίμενα το σωστό timing, τον σωστό άνθρωπο».

Η Χρήστος Βασιλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Αυτό που με έκανε να φύγω ήταν ότι ήθελα επαγγελματικά να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Να κάνω κάτι σε πιο international επίπεδο. Δεν ήξερα ότι θα έμενα τόσα χρόνια στην Αμερική. Ήρθα να ψάξω και να ψαχτώ. Μου έδινα δύο χρόνια. Είπα στον εαυτό μου “έκλεισα μία μικρού μήκους ταινία”, που πήγε σε φεστιβάλ, οπότε είπα ότι μπορώ να κάνω κάτι εδώ πέρα. Στη συνέχεια άρχισα να κλείνω περισσότερες δουλειές».

Φέτος το καλοκαίρι ο Χρήστος Βασιλόπουλος παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε στην ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας: «Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία να δουλεύεις με τον Αντόνιο Μπαντέρας».