Χρήστος Βαλαβανίδης: «Ο Φιλιππίδης ήταν ανόητος, ο Κιμούλης είναι εγωπαθής»

Χρήστος Βαλαβανίδης

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, μιλώντας για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις με τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιώργου Κιμούλη.

«Υπάρχει μία νομοτέλεια σε όλα τα πράγματα. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Επειδή κάποιοι θεώρησαν την επιτυχία και τη δύναμή τους μέσα στο επάγγελμα δεδομένη, έκαναν φρικτά λάθη» σχολίασε αναφορικά με το θέμα ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε: «Ο Πέτρος (Φιλιππίδης) είχε πολύ έντονο το υπερεγώ του. Φρόντιζε να το προβάλλει και να το καλλιεργεί. Πιστεύω ότι ήταν ανόητος, έκανε πολλά λάθη. Το ξέρει και ο ίδιος. Υπάρχει και η συγνώμη. Όχι μία, πολλές συγνώμες, μία πολύ βαθιά συγνώμη».

Για την περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τους δύο κατηγορούμενους ηθοποιούς, αναφέρει: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος. Εγωιστής, εγωπαθής, εγωκεντρικός αλλά υπέροχος ηθοποιός. Βεβαίως και θα δούλευα με τον Κιμούλη. Και με τον Πέτρο θα δούλευα, γιατί ξέρω ότι θα έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Έχει μπει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ».