Χρήστος Βαλαβανίδης για Ρήγα – Αποστόλου: «Ο ένας εκ των δύο, άμουσος και φάλτσος, με ταλέντο δεύτερης διαλογής»

Χρήστος Βαλαβανίδης

«Ήθελε να με μάθει να παίζω και να τραγουδάω, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα», λέει ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης και η σύζυγός του, Ασπασία Κράλλη, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το δίδυμο Ρήγα – Αποστόλου

«Δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό και φυσικά είχαμε αγάπη που μας κράτησε μαζί. Ένας ηθοποιός πρέπει να είναι μορφωμένος και εκπαιδευμένος, δεν μπορεί ένας άσχετος να γίνει ηθοποιός. Έπαιζα σε ένα σίριαλ, είχα μόλις παντρευτεί και ο σκηνοθέτης άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι μέσα στο αμάξι και αντιστάθηκα.

Την επόμενη ημέρα ”σκοτώθηκα” στο σίριαλ. Ο βιασμός είναι ένα απαράδεκτο πράγμα, οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν είναι τα θύματα που έχουν καταστραφεί. Όσον αφορά στην κακομεταχείριση, κάποιοι τη δέχονται. Εγώ επέστρεψα την ”κακομιλησία” σε σκηνοθέτη», είπε η Ασπασία Κράλλη.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε από την πλευρά του: «Όσοι μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής χωρίς να έχουν σπουδάσει, είναι θνησιγενείς, θα ”μαραθούν” κάποια στιγμή και θα φύγουν. Αποχώρησα από παράσταση χωρίς να τσακωθώ, πρωτοφανές για τον χαρακτήρα μου, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα.

Σε παράσταση των Ρήγα – Αποστόλου, ο ένας εκ των δύο άμουσος και φάλτσος προσπαθούσε να με μάθει να τραγουδάω. Επίσης, ο ίδιος με ένα ταλέντο δεύτερης διαλογής, ήθελε να με μάθει να παίζω. Στο παρελθόν ήμουν πολύ πιο οξύθυμος, είχα ατυχίες προσωπικές υγείας και κατάλαβα την ματαιότητα των εγκοσμίων».