Χρήστος Τζέκος: «Η υπόθεση του 2004 δεν ήταν σκάνδαλο ντόπινγκ»

Χρήστος Τζέκος

«Δεν μας βρήκαν κάποιες συγκεκριμένες φορές που μας ψάξανε. Οι αθλητές αθωώθηκαν, δεν υπάρχει καμία κατηγορία», λέει ο Χρήστος Τζέκος.

Ο Χρήστος Τζέκος μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη για το νέο του ξεκίνημα, στο γυμναστήριο του Στράτου Τζώρτζογλου, την προπονητική, για τα περιστατικά κακοποίησης στον ελληνικό αθλητισμό και το σκάνδαλο ντόπινγκ.

«Ένας αθλητής πρέπει να έχει το ταλέντο, τη θέληση, να αντέχει την προπόνηση. Δεν μας απασχόλησε ποτέ το θέμα των κακοποιήσεων στον χώρο μας, ούτε στο προπονητικό ούτε στο αθλητικό επίπεδο. Εάν κάπου συμβαίνει καλό είναι αυτό να γίνεται γνωστό», είπε αρχικά ο Χρήστος Τζέκος.

Ο Χρήστος Τζέκος είπε στη συνέχεια για το περιστατικό με Κεντέρη και Θάνου το 2004: «Η περίοδος τότε δεν ήταν καλή για κανέναν. Στην υπόθεση του 2004 δεν ήταν σκάνδαλο ντόπινγκ. Δεν μας βρήκαν κάποιες συγκεκριμένες φορές που μας ψάξανε. Οι αθλητές αθωώθηκαν, δεν υπάρχει καμία κατηγορία».

«Ο πρωταθλητισμός στη δουλειά μου ήταν το χόμπι μου, έχω διανύσει την πορεία μου ως προπονητής. Έκανα αυτά που ήθελα να κάνω. Το 1994 πήγα να ζητήσω σε μια εταιρεία λεφτά για την Κατερίνα και δεν ήξεραν τις χορηγίες», πρόσθεσε επίσης ο Χρήστος Τζέκος.