Χρήστος Τριπόδης: «Πέθανε ο θείος μου από κορονοϊό, ήταν 50 μέρες στην εντατική»

Χρήστος Τριπόδης

«Έχω βρεθεί σε θέση να χάσω τον εαυτό μου, έχω κλωτσήσει καρέκλες, έχω φύγει από δουλειά», λέει ο Χρήστος Τριπόδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Αλέξη Μπαρτζώκα έδωσε ο Χρήστος Τριπόδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του θείου του από κορονοϊό, για τα επαγγελματικά του, αλλά και για την απόφαση κάποιων ηθοποιών να πάνε στα ριάλιτι.

«Βρίσκομαι σε μια θολότητα των πραγμάτων για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Προσέχω πολύ με τον κορονοϊό γιατί έχασα έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο. Ο θείος πέθανε από κορονοϊό μετά από 50 μέρες στην εντατική. Δεν είχε τίποτα, ήταν υγιέστατος», είπε αρχικά ο Χρήστος Τριπόδης.

Ο Χρήστος Τριπόδης είπε στη συνέχεια: «Θυμάμαι έναν θεατή στην Κρήτη που μου είπε “στην τηλεόραση είσαι κοντός, χοντρός και νέος, ενώ από κοντά είσαι ψηλός, γέρος και αδύνατος”. Για να κάνω κάτι πλέον στην τηλεόραση, ή θα πρέπει να είναι πολύ φίλος μου αυτός που το κάνει ή να μου αρέσει πάρα πολύ».

«Έχω βρεθεί σε θέση να χάσω τον εαυτό μου, έχω κλωτσήσει καρέκλες, έχω φύγει από δουλειά. Μας δυσκολεύει πολύ αυτή η κατάσταση που πρέπει να τσεκάρουμε τον κόσμο στα θέατρα. Επιλογή του καθενός είναι να λάβει μέρος σε ριάλιτι», πρόσθεσε επίσης ο Χρήστος Τριπόδης.