Χρήστος Θηβαίος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του»

Χρήστος Θηβαίος

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος" εξομολογήθηκε ο Χρήστος Θηβαίος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Θηβαίος, το πρωί του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδοποιός μίλησε για την άγνωστη φίλια με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και την ανακάλυψη του, τον Γιάννη Χαρούλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Θηβαίος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος, δεν ξέρω τι μπορεί να τον ώθησε σε κάτι τέτοιο. Θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και όχι εγώ. Θα του έλεγα μόνο να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με ότι αγαπάει».

«Κάποια στιγμή ήμουν στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 2000, και μου λένε πως «είναι ένα παλικάρι που σε θαυμάζει και θέλει να έρθει να τον ακούσεις». Εγώ τους εξήγησα πως δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό, Τελικά έτυχε μια συναυλία το 2002 στον Λυκαβηττό, όμως, πήρα τηλέφωνο αυτό το παλικάρι, ήρθε εδώ και τραγούδησε τα δύο από τα τρία τραγούδια που είχα να πω. Με μεγάλη μου χαρά και τον χαίρομαι σαν να είναι γιος μου, είναι ο Γιάννης Χαρούλης».

«Θα πω κάτι το οποίο δεν έχει αναφερθεί ποτέ για την ζωή μου. Όταν ξεκινούσα και μελετούσα όλα αυτά τα πράγματα, έπαιζα μπάλα. Ήταν πολύ περίεργο γιατί στη γειτονιά μου ήμουν ο καλύτερος τερματοφύλακας» συμπλήρωσε ο Χρήστος Θηβαίος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.