Χρήστος Θηβαίος: Αποκαλύπτει την απίστευτη ιστορία με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Χρήστος Θηβαίος

Ο Χρήστος Θηβαίος προδίδει το τραγούδι που τον ενώνει με τον ηθοποιό.

Ο Χρήστος Θηβαίος έκανε μια αναδρομή στις μεγαλύτερες μουσικές του επιτυχίες μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδοποιός αναφέρθηκε στα τραγούδια «Ας χαθείς» και «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα».

Ειδικότερα, ο Χρήστος Θηβαίος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θαρρώ πως ήταν καλοκαίρι του 2000 και χτυπάει το κουδούνι μου. Ακούω μια πολύ ευγενική φωνή να μου λέει «συγγνώμη, μπορώ να σε απασχολήσω για λίγο;». Ανοίγω την πόρτα και ανεβαίνει ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος που μου λέει, «συγγνώμη που σε ενοχλώ αλλά έγραψα κάτι στίχους που πιστεύω ότι σου ταιριάζουν». Του λέω, «συγγνώμη, εσύ δεν παίζεις στο σίριαλ με τον Λάκη Λαζόπουλο τους Μήτσους» και μου λέει ναι. Χωριστήκαμε, πέρασαν 8 χρόνια ώσπου κάποια στιγμή βλέπω αυτή την κιτρινισμένη πια κόλλα χαρτί και βλέπω δαχτυλογραφημένους τους στίχους. Γράφω ένα τραγούδι, έβγαλα τον δίσκο εκείνη την εποχή και, επειδή δεν έβρισκα ποιανού ήταν οι στίχοι, γράφω μουσική: Χρήστος Θηβαίος και στίχοι: Αδήλου. Μετά από δυο μήνες περίπου παίρνω ένα τηλεφώνημα αργά τη νύχτα και ακούω «γεια σου Χρήστο, είμαι ο Άδηλος». Οι στίχοι ανήκουν στον κ. Βασίλη Χαραλαμπόπουλο».

«Είναι χειμώνας του 1997, με παίρνει τηλέφωνο ο Βασίλης Δημητρίου και μου προτείνει να τραγουδήσω κάποια τραγούδια για τη σειρά «Ο μεγάλος θυμός». Έχω τραγουδήσει όλα τα τραγούδια που μου είχαν προτείνει και κάποια στιγμή ετοιμάζομαι να φύγω για περιοδεία με τους Συνήθεις Ύποπτους. Προκύπτει όμως ένα καινούργιο τραγούδι. Πήγα στο στούντιο και κάποια στιγμή έρχεται ένας υπέροχος κιθαρίστας, ο Παναγιώτης Μάργαρης που αρχίζει να παίζει το τραγούδι με την κιθάρα και να το μαθαίνουμε μαζί σιγά σιγά. Έτσι άρχισα να τραγουδάω το Πόσο πολύ σ’ αγάπησα ποτέ δεν θα το μάθεις» συμπλήρωσε, επίσης, ο Χρήστος Θηβαίος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.