Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Με στεναχωρεί που δεν ζει η γυναίκα μου για να δει τα παιδιά μας»

Xristos Sotirakopoulos

"Η κόρη μου με ρώτησε αν πρόλαβα να της πω όλα όσα ήθελα... μόνο τα βασικά. Πιστεύεις πάντα ότι μπροστά σου έχεις χρόνο", εξομολογείται ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τετάρτης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του και στην απώλεια της συζύγου του.

«Ο γιος μου παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό. Νιώθω έτοιμος να αποκτήσω και εγγόνι, να έχω έναν μικρούλη και να τον πηγαίνω βόλτα. Το θέλω πάρα πολύ. Όχι ως ανάγκη, ανάγκη δεν ένιωσα ποτέ για τίποτα στη ζωή μου, περίμενα απλώς να μου έρθουν. Δόξα τω Θεώ μού ήρθαν όλα σχεδόν αβίαστα», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

«Είχαμε ένα στραπάτσο πριν από μερικά χρόνια που «έφυγε» η γυναίκα μου και αυτό με στεναχωρεί όσον αφορά το να βλέπει αυτά που πετυχαίνουν τα παιδιά μας. Ειδικά την κόρη μας την ψιλοφοβόταν στο τι θα κάνει επαγγελματικά. Της έλεγα: μην την φοβάσαι, έχει τσαγανό», προσθέτει.

«Με ρώτησε αν πρόλαβα να της πω όλα όσα ήθελα… πάντα το λέω σε όλο τον κόσμο, επειδή δεν ξέρεις αν θα προλάβεις, καλό θα είναι να τα λέμε. Ούτε κι εγώ πρόλαβα, μόνο τα βασικά. Πιστεύεις πάντα ότι μπροστά σου έχεις χρόνο, πολύς καιρός να κάνεις αυτό κι εκείνο. Αποδεικνύεται ότι, επειδή τη ζωή τη ζούμε στο τώρα και δεν υπάρχει καιρός για πρόβες, πρέπει ό,τι είναι να κάνεις να το κάνεις», εξομολογείται ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος «έχασε» τη σύζυγό του, Άντζελα, την άνοιξη του 2019, όταν η ίδια μετά από επέμβαση που έκανε στο ισχίο, κόλλησε ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και κατέληξε μέσα σε λίγες ημέρες.