Χρήστος Σιμαρδάνης: «Το MEGA είναι σε κώμα. Ξέρω ποιοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή μπορεί και να πεινάνε…»

Χρήστος Σιμαρδάνης

«Η αλήθεια είναι ότι το MEGA δεν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Σιμαρδάνης. Ο ηθοποιός που για 19 χρόνια αποτέλεσε την φωνή του MEGA μίλησε στους παρουσιαστές για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κανάλι…

[dfp_ads id=236982]

«Το MEGA είναι σε κώμα. Έχω θυμό απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που δεν τους ξέρω ονομαστικά, αλλά φαντάζομαι ποιες είναι αυτές οι θέσεις που μπορεί κανείς να θυμώνει και να έχει δίκιο και να μην αδικεί. Έχω θυμό, σκέφτομαι πάρα πολλούς από τους συναδέλφους μου γιατί τους ξέρω πια πάρα πολύ καλά, ήμουν 19 χρόνια. Δηλαδή ξέρω ποιοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή μπορεί και να πεινάνε και ποιοι ίσως τα καταφέρνουν.

Σαφώς έχω πολύ μεγάλο θυμό. Βέβαια τώρα, η αλήθεια είναι ότι το MEGA δεν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, βρισκόταν από πριν σε αυτή την κατάσταση και είναι… δεν είναι λυπηρό… είναι λυπηρό που δεν έχουν παρθεί μέτρα, που ο οποιοδήποτε θέλει να πλουτίζει, ή προσπαθεί να πλουτίσει εις βάρος πάντα, γιατί κανείς δεν πλουτίζει με τον ιδρώτα του προσώπου του, όλοι πλουτίζουν εις βάρος κάποιων 100, 500 κορόιδων που βρίσκουν. Και βεβαίως έχω θέμα. Και δυστυχώς αυτό επαναλαμβάνεται. Δηλαδή πάλι άνθρωποι που είναι φανερό ότι θα βάλουν κάποιους στο χέρι υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσα μας και διαφημίζονται ως η επόμενη ελπίδα του τηλεοπτικού πεδίου και είναι ολοφάνερο ότι πάλι αυτοί θα βάλουν άλλους 500 κάποια στιγμή στο χέρι» σχολίασε ο Χρήστος Σιμαρδάνης.