Χρήστος Σαντικάι: «Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο»

Χρήστος Σαντικάι

«Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Ο Χρήστος Σαντικάι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο τραγουδιστής μίλησε για την πατρότητα, την σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, και τον ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω μουσικός χαζομπαμπάς. Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα μαμά και τη Λάουρα μπαμπά, επειδή απλά ξέρει τις λέξεις. Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Ο Χρήστος Σαντικάι πρόσθεσε επίσης: «Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω η Λάουρα να είναι όπως θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας, εντελώς».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Σαντικάι ανέφερε: «Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου έστειλε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου. Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Σαντικάι αναφέρθηκε στον ρατσισμό: «Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο».