Χρήστος Πάζης: «Όταν πρωτοάκουσα το Χαλαρά, είπα: δεν το λέω εγώ αυτό το τραγούδι»

Χρήστος Πάζης

"Ποτέ δεν είχα θέματα με τη μαρκίζα. Είτε πρώτος είτε τελευταίος, αυτά τα κάνουν όσοι δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους", δηλώνει ο λαϊκός τραγουδιστής.

Συνέντευξη στην κάμερα του I Love ΣουΚού και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου παραχώρησε ο Χρήστος Πάζης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, που φέτος εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Aristotle στον Πειραιά μαζί με τον Γιάννη Τάσσιο,

«Πάντα προσπαθούσα, προσπαθώ και θα προσπαθώ να αφήνω καλές εντυπώσεις στον κόσμο με ωραία τραγούδια. Το πιο… εξωπραγματικό τραγούδι για μένα ήταν το «Χαλαρά». Ούτε εγώ περίμενα, ούτε και κανείς γενικά ότι θα το έλεγα αυτό το τραγούδι», παραδέχεται ο Χρήστος Πάζης.

«Ήταν λίγο έξω απ’ τα νερά μου. Δεν περίμεναν να ακούσουν ένα τέτοιο τραγούδι από έναν λαϊκό, ερωτικό τραγουδιστή. Όμως το είπα. Έκανα ένα πείραμα και μου βγήκε. Όταν το πρωτοάκουσα, είπα: δεν το λέω. Μετά με πίεσαν λίγο η παραγωγή, ο συνθέτης και η εταιρεία και το είπα. Ήταν μάλιστα το τελευταίο τραγούδι του δίσκου που έγραψα», περιγράφει ο γνωστός τραγουδιστής.

«Ποτέ δεν είχα θέματα με τη μαρκίζα. Είτε πρώτος είτε τελευταίος, αυτά τα κάνουν όσοι δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, οι μικροί στην ψυχή και στο μυαλό. Το να είσαι πρώτο όνομα και στην πίστα να μην γίνεται τίποτα… Επί του πεδίου τι γίνεται», σχολιάζει αμέσως μετά ο Χρήστος Πάζης.

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον καθρέφτη με το πέρασμα των χρόνων, ο Χρήστος Πάζης δηλώνει: «Έχω καλή σχέση μαζί του. Του λέω καλά πράγματα: μπράβο σου, καλά τα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, κόλλα πέντε φιλαράκι για να πάμε παρακάτω».