Χρήστος Νικολόπουλος: «Το πρώτο μου μπουζούκι το δάνεισα σε κάποιον και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει»

Χρήστος Νικολόπουλος

"Δένομαι πάρα πολύ με τα μπουζούκια μου. Όταν μου λήστεψαν πρόσφατα το μπουζούκι από το μαγαζί που εμφανιζόμουν, συγκινήθηκα πάρα πολύ" παραδέχθηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Χρήστος Νικολόπουλος βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1. Ο λαϊκός καλλιτέχνης συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ιστορία κατά την οποία έχασε πριν πολλά χρόνια το πρώτο του μπουζούκι για να το βρει τυχαία πριν από λίγο καιρό.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Νικολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πρώτο μου το μπουζούκι το δάνεισα σε κάποιον, ο οποίος είχε ανάγκη και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει. Το βρληκα τώρα το μπουζούκι αυτό, το έφερε κάποιος άλλος που το αγόρασε από εκείνον που το είχε πουλήσει και αυτή τη στιγμή είναι στον μάστορα και μου το επισκευάζει».

«Δένομαι πάρα πολύ με τα μπουζούκια μου. Όταν μου λήστεψαν πρόσφατα το μπουζούκι από το μαγαζί που εμφανιζόμουν, συγκινήθηκα πάρα πολύ. Έλεγα δηλαδή «αν χάσω το μπουζούκι αυτό, τι θα γίνω;». Έχω ένα πολύ μεγάλο δεσμό με κάποια μπουζούκια» πρόσθεσε ο μετρ του μπουζουκιού. «Τελικά το βρήκα από μια τρομερή σύμπτωση. Ένας πιτσιρίκος προφανώς το έκλεψε στις εξίμιση το πρωί. Έσπασε την οροφή, μπήκε μέσα και κακώς που το είχα αφήσει και γω εκεί. Σπάνια αφήνω μπουζούκια. Το πήρε. Την άλλη μέρα στις 10:30 το πρωί κάποιος ήταν ερασιτέχνης μπουζουξής, πήγε σε ένα παλαιοπωλείο στην αγορά απέναντι και του έδειξαν το δικό μου το μπουζούκι».

Δύο ξεχωριστές ιστορίες που έδωσε στο The 2night Show ο Χρήστος Νικολόπουλος.