Χρήστος Νικολόπουλος: «Έχω δεχτεί πολλές μαχαιριές από ανθρώπους του χώρου»

Χρήστος Νικολόπουλος

«Πήρα πολλά από τον Στέλιο Καζαντζίδη και με ταύτισαν πολύ μαζί του γιατί κάναμε πολλές επιτυχίες», λέει ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Ελίνα Κοτανίδου έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Νικολόπουλος. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και τις «μαχαιριές» που έχει δεχτεί ο ίδιος στο χώρο.

«Δεν έζησα τη στοργή της μητέρας μου γιατί 14 ετών αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι για να δουλέψω. Με τη φτώχεια δεν μπορεί να συμβιβαστεί εύκολα κανείς. Μέσα σε δύο χρόνια δούλεψα σκληρά και τα κατάφερα. Η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα μου ήταν το 2019 όταν έγινε μια μεγάλη συναυλία για μένα στο Καλλιμάρμαρο με 50.000 θεατές», είπε αρχικά ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος είπε στη συνέχεια: «Πήρα πολλά από τον Στέλιο Καζαντζίδη και με ταύτισαν πολύ μαζί του γιατί κάναμε πολλές επιτυχίες. Υπήρξε κάποτε μια παρεξήγηση αλλά τελικά λύθηκε το θέμα μεταξύ μας. Έχω δεχτεί πολλές μαχαιριές από ανθρώπους του χώρου, αλλά το στήριγμά μου ήταν πάντα η γυναίκα μου. Είμαστε μαζί πάνω από 50 χρόνια και αυτή είναι ο ήρωας της ζωής μου».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Νικολόπουλος είπε: «Ο Στέλιος Διονυσίου και ο Οικονομόπουλος έχουν μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι, αλλά και η Ελεάνα Παπαϊωάννου πιστεύω ότι έχει τα προσόντα για μεγάλη καριέρα».