Χρήστος Νικολόπουλος: Απαντά για πρώτη φορά στην Αθηνά Καμπάκογλου για την εκπομπή στην ΕΡΤ

Νικολόπουλος Καμπάκογλου

"Τα λέγαμε τον πρώτο καιρό. Ήταν στεναχωρημένη και ήταν λογικό", επισημαίνει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Στην κάμερα του Happy Day και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε η πρώην συνεργάτιδά του, Αθηνά Καμπάκογλου, σε σχέση με το τέλος της εκπομπής «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2.

«Είναι η 7η χρονιά εδώ στο Περιβόλι του Ουρανού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είμαστε μια παρέα που ταιριάξαμε», ανέφερε αρχικά για την έναρξη των εμφανίσεών του ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Την έχω εκτιμήσει πάρα πολύ την κυρία Αθηνά Καμπάκογλου. Έμαθα πολλά πράγματα, είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχω γνωρίσει», απαντά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης για το ζήτημα που προέκυψε με την πρώην παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

«Οι διαφορές που έχει ή είχε αυτή (με την ΕΡΤ) δεν τις γνωρίζω, γι’ αυτό δεν μπορώ να έχω γνώμη. Τα λέγαμε τον πρώτο καιρό. Ήταν στεναχωρημένη και ήταν λογικό», επισημαίνει ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Όσον αφορά τη νέα του εκπομπή στη Δημόσια Τηλεόραση με τίτλο «Νύχτα Στάσου» στο πλευρό της Μελίνας Ασλανίδου και της Λίνας Νικολακοπούλου, ο Χρήστος Νικολόπουλος δηλώνει: «Στα ίδια πλαίσια θα κινούμαστε και πάλι, σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές».