Χρήστος Μπίρμπας: Τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αναστασία Περράκη

Χρήστος Μπίρμπας

Όσα δήλωσε ο Χρήστος Μπίρμπας.

Ο coach του GNTM, Χρήστος Μπίρμπας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Ελένη Βουλγαράκη για τα αρνητικά σχόλια που έχουν ειπωθεί για τον ρόλο του στο ριάλιτι αλλά και για τη σχέση του με την Αναστασία Περράκη. Το μοντέλο δήλωσε χαρούμενος που συμμετέχει στο GNTM, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία του «πρωτόγνωρη».

Ερωτώμενος εάν υπήρξε κάτι που τον δυσκόλεψε απάντησε: «Σίγουρα η αρχή ήταν λίγο δύσκολη λόγω των καμερών, αλλά μπορώ να πω πως έχω μία σχετική εμπειρία πάνω σε αυτό λόγω του μόντελινγκ».

Αποκάλυψε πως διαβάζει τα αρνητικά σχόλια και τα αντιμετωπίζει με χιούμορ. «Σίγουρα κάποια είναι πιο καυστικά, στα social media δεν υπάρχει όριο» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για το bullying στον ανταγωνιστικό χώρο του μόντελινγκ αναφέρει: «Έχω βιώσει πολύ μπούλινγκ ως προς το άτομό μου. Μου έλεγαν: “γιατί είσαι έτσι;”».

Σημείωσε πως η απόρριψη είναι κομμάτι της ζωής, αρκεί να γίνεται με σεβασμό και να μην υπερβαίνει κανείς τα όρια.

Αναφορικά με τη σύγκριση με τον προκάτοχό του Γιώργο Καράβα, το μοντέλο εξηγεί πως ήταν κάτι αναμενόμενο και ήταν προετοιμασμένος για αυτό.

«Δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει να με συγκρίνουν με καλύτερους από εμένα, όπως είναι ο Γιώργος Καράβας» προσέθεσε.

Σε ό,τι αφορά στην σχέση του με την Αναστασία Περράκη, με την οποία είναι μαζί εφτά χρόνια δηλώνει πως δεν ήταν όλα «ρόδινα» στη σχέση τους.

«Δεν είμαι άνθρωπος των σχέσεων…είχαμε τα “πάνω” μας, είχαμε και τα “κάτω” μας» εξήγησε.

«Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας είναι παλιακά» κατέληξε.

Πηγή: Mega