Χρήστος Μενιδιάτης: «Έγραφαν ότι χωρίζω με την γυναίκα μου, ενώ περιμέναμε το πρώτο μας παιδί»

Χρήστος Μενιδιάτης

«Όλα αυτά που ο κόσμος πιστεύει για την δουλειά μας με τις ίντριγκες, δεν ισχύουν», είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη. Ο τραγουδιστής μίλησε για το νέο του τραγούδι, τη σχέση του με τη σύζυγό του, αλλά και για τον πατέρα του.

«Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο Omega Stage. Κάναμε επανεκτέλεση το τραγούδι “ο έρωτας με έρωτα περνάει”. Έχει αποδειχθεί από τη ζωή ότι πράγματι ο έρωτας με έρωτα περνάει», είπε αρχικά ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε στη συνέχεια: «Είχαν γράψει ότι χωρίζω με την γυναίκα μου, ενώ τότε περιμέναμε το πρώτο μας παιδί, ήταν αστείο. Όλα αυτά που ο κόσμος πιστεύει για την δουλειά μας με τις ίντριγκες, δεν ισχύουν. Έχω απορρίψει πολλά τραγούδια και το μετάνιωσα, ένα είναι το “κοίτα να μαθαίνεις” του Νίκου Οικονομόπουλου. Δεν υπήρχε ποτέ ζήλεια στη σχέση με την γυναίκα μου, μάλλον είμαστε “ψωνάκια” και οι δυο».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Μενιδιάτης ανέφερε: «Διακρίνω κάποια μουσικά ταλέντα στους δυο από τους τρεις γιους μου. Ο πατέρας μου δεν χάιδευε γένια. Ο πατέρας μου με είχε προετοιμάσει για το ενδεχόμενο της απώλειάς του, από τότε που ήμουν πιτσιρίκος. Θα ήθελα ο πατέρας μου να είναι εδώ έστω για λίγο, θα έβλεπε ότι ακόμα και τώρα που έχει φύγει, δεν θα του χαλούσαμε ποτέ χατίρι».