Χρήστος Μάστορας: Εντυπωσίασε στο J2US με το ντουέτο πλάι στον Νίκο Αλιάγα

Χρήστος Μάστορας

Όταν ο Χρήστος Μάστορας συνάντησε τον Νίκο Αλιάγα...

Στον τελικό του J2US βρέθηκε ο Χρήστος Μάστορας προκειμένου να ξεσηκώσει τους πάντες με τις μεγάλες του επιτυχίες παρέα με τις MEΛISSES το βράδυ του Σαββάτου της Πρωτοχρονιάς, ενώ ιδιαίτερη και καθηλωτική ήταν η επί σκηνής σύμπραξη με τον Νίκο Αλιάγα.

Το no1 συγκρότημα παρέσυρε τους πάντες με την αστείρευτη ενέργειά του, τις μεγάλες επιτυχίες της 12ετούς πορείας του και διασκευές – έκπληξη σε αγαπημένα κομμάτια.

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, τον οποίο ο Νίκος Κοκλώνης έφερε στο λαμπερό show ως guest κριτή του τελικού, συνέπραξε μουσικά με τον πολυτάλαντο Χρήστο Μάστορα σε μία εμφάνιση που έγραψε ιστορία.

Χαρίζοντάς μας ένα ανεπανάληπτο ντουέτο, ο Χρήστος Μάστορας και ο Νίκος Αλιάγας ερμήνευσαν τα τραγούδια «It’s Α Man’s World», «Το Παλιό Μου Παλτό» και «My Way/ Comme d’Ηabitude», με την πρωτότυπη συνύπαρξή τους να «μαγεύει» τους πάντες και τους χρήστες των social media να τους αποθεώνουν. Μάλιστα, το video του ντουέτου, που ανέβηκε στο κανάλι του συγκροτήματος MEΛΙSSES στο YouTube, μπήκε αμέσως στα trends.