Χρήστος Μάστορας: «Αυτό αφορά το MEGA, δεν αφορά εμένα καθόλου»

Χρήστος Μάστορας

Σαφή απάντηση έδωσε ο Χρήστος Μάστορας για την τηλεθέαση του X Factor.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες στον Τάσο Ριζόπουλο και στο Κοσμοράδιο 95,1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στο X Factor, το οποίο και κέρδισε μαζί με την Κατερίνα Λαζαρίδου αλλά και στο πιο απρόσμενο συμβάν που βίωσε σε συναυλία στην Πάτρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας εξομολογήθηκε πως «το πιο περίεργο σκηνικό που συνέβη σε μια συναυλία έγινε πρόσφατα όταν μου πέταξαν ένα κρουασάν στη σκηνή! Είχε πλάκα! Γλυκό κρουασάν… Δεν ξέρω μήπως ήταν κάποιος μικρός παραγωγός που ήθελε να κάνει διαφήμιση. Δεν θυμάμαι αν τελικά το έφαγα. Έγινε πρόσφατα στην Πάτρα. Μου το πέταξαν όμως με πάρα πολύ καλή διάθεση οπότε και γω γέλασα και το διακωμώδησα».

Όταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος ρωτήθηκε για την απρόσμενη προσθήκη του Ηλία Ψινάκη στο X Factor, την οποία και πρότεινε ο ίδιος, σε σχέσε με τα νούμερα τηλεθέασης του μουσικού τάλεντ σόου, ήταν σαφής. «Αυτό αφορά το MEGA, δεν αφορά εμένα καθόλου. Τα νούμερα και όλα αυτά δεν αφορούν καθόλου εμένα. Είναι κάτι που… Εγώ πήγα, έκανα τη δουλειά μου, αξιοπρεπώς θεωρώ, και δεν ήταν ακριβώς δουλειά για εμένα. Ήταν ένα σημαντικό «έργο» το να προσπαθείς να βρεις ένα ταλέντο, να το βοηθήσεις και ίσως να πάρεις και συ κάποια στοιχεία μουσικά για να εξελιχθείς και συ δημιουργικά

«Το X Factor ήταν για μένα μια πολύ, πολύ ευχάριστη εμπειρία. Τώρα αυτό που έγινε με τον κ. Ψινάκη και τον κ. Μουρατίδη αφορά καθαρά το MEGA. Φυσικά τους ήξερα, τους συμπαθώ και τους έχω πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου σαν ανθρώπους και σαν επαγγελματίες» συμπλήρωσε ο Χρήστος Μάστορας στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.