Χρήστος Λούλης: «Την έπαθα, την ψώνισα ώσπου κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος»

Χρήστος Λούλης

"Καταλάβαινα ότι ήμουν ζεν πρεμιέ, ήξερα ότι αρέσω" παραδέχθηκε ο Χρήστος Λούλης.

Καλεσμένος στο πλατό του Στούντιο 4 βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής και την ταμπέλα του ζεν πρεμιέ.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το άκουγα τότε το «ζεν πρεμιέ» και το καταλάβαινα. Εντάξει, καταλάβαινα ότι έχω μια, ας πούμε, εμφάνιση και το άκουγα από άντρες και γυναίκες. Το ήξερα και από πριν ότι αρέσω γενικά και ότι έχω μια εμφάνιση που αρέσει. Το ήξερα. Πάνω στη σκηνή όμως φωτίζεται και χτυπάει την ματαιόδοξία σου και όχι μόνο. Εφόσον την χτυπάει σου κάνει πάρα πολύ μεγάλο κακό στην καλλιτεχνική σου διάσταση. Δηλαδή τελειώνει η καλλιτεχνία, δεν υπάρχει καλλιτεχνία».

«Άμα είσαι ωραίος και «τώρα βγω και θα με δείτε», εντάξει… Κανένας δεν το κάνει αυτό που να αξίζει. Άμα έχεις δηλαδή λίγο μυαλό. Σε ρουφάει όμως κάποια στιγμή και σε πλακώνει. Εγώ την έπαθα τότε, την ψώνισα».

«Πίστευα πως ότι και να κάνω, μια χαρά, θα αρέσω! Αλλά επειδή είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολύ σπουδαίους ανθρώπους, μου έδειχναν κάπου που δεν είναι αυτονόητο και κάτι που ήταν πολύ άγνωστο, άξιο και άρα δύσκολο να το πετύχω. Κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος σε ικανότητα και ως εκ τούτου κατάλαβα ότι θέλει πάρα πολύ δουλειά και να αφήσω πίσω την όποια ωραία εμφάνιση» συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.