Χρήστος Λούλης: «Τα άγνωστα είναι πια μικρότερης έντασης και διάρκειας, οι εκπλήξεις λιγότερες»

Χρήστος Λούλης

"Αρχίζει η γνώση να μπαίνει μέσα και δεν είναι πια άγνωστο" εξηγεί ο Χρήστος Λούλης.

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής στο MEGA με αφορμή την επερχόμενη σειρά Famagusta. Μάλιστα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για το πάθος που έχει για την δουλειά του, τον χώρο της υποκριτικής, με την πάροδο του χρόνου και πως αυτό διαμορφώνεται με βάση τις εκπλήξεις.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Λούλης  εξομολογήθηκε πως «όταν είσαι 20 και 25 χρονών και δεν ξέρεις τι μπορείς να καταφέρεις, δεν ξέρεις τι μπορείς να αντέξεις και που μπορεί να φτάσεις, έχεις ένα άγνωστο πεδίο μπροστά σου. Μαζί με τη δουλειά σου εξερευνάς και τον εαυτό σου . Οπότε περνούν τα χρόνια, μεγαλώνεις, πετυχαίνεις, καταφέρνεις εκείνο και το άλλο, νιώθεις ότι γνωρίζεις τον εαυτό σου και λες «μπόρεσα και αυτό» και «άντεξα και εκείνο». Μετά αρχίζουν όμως κάποια μοτίβα να επαναλαμβάνονται και λες «πάλι θα το κάνουμε αυτό;» και αρχίζει η γνώση να μπαίνει μέσα και δεν είναι πια άγνωστο».

«Είναι ένα γήπεδο γνωστό όπου ξέρεις τους ανθρώπους, ξέρεις τους συμπαίκτες, ξέρεις και τον εαυτό σου καλύτερα οπότε οι εκπλήξεις είναι λιγότερες. Τα άγνωστα είναι μικρότερης έντασης, μικρότερης διάρκειας και έρχεται κάποια στιγμή που λες «ρε παιδί μου, ωραία όλα αυτά αλλά έχω χάσει το παλιό, το πρώτο, που δεν ήξερα που θα πάω, που θα φτάσω και ποιος θα είμαι μετά από αυτή την πόρτα». Λες δηλαδή ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι ο ίδιος που είσαι και τώρα».

«Η προσδοκία πια της έκπληξης είναι μικρότερη. Παρόλα αυτά όμως έρχονται πάντα κάποιες στιγμές, όπως και τώρα στην παράσταση, όπου βλέπω όλους τους συντελεστές και όσο κουρασμένος κι αν είμαι ψυχικά λέω πως αυτό το πράγμα ζω και αυτή είναι η δουλειά μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Χρήστος Λούλης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.