Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Πιστεύω πως πλέον έχουν φτιάξει οι σχέσεις μας»

Λούλης Μακρυπούλια

Το απαξιωτικό σχόλιο που είχε κάνει ο Χρήστος Λούλης για την ηθοποιό στο παρελθόν.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για το guest που έκανε σε ένα από τα επεισόδια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τις επίμαχες σκηνές με το γκέι ζευγάρι, ενώ ο ίδιος προχώρησε και σε ένα σχόλιο για τις σχέσεις του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Είμαστε φίλοι με τον Χριστόφορο. Με πήρε τηλέφωνο, μου λέει: έχω έναν ρόλο που έχει να κάνει… του λέω «μη μου πεις παραπάνω, θα είμαι κι εγώ». Δε νομίζω να είμαι όμως στον δεύτερο κύκλο, γιατί ο ρόλος μου ήταν πολύ ειδικός» ανέφερε για το πέρασμά του από το Maestro.

Πώς βλέπει τις γκέι σκηνές στην ελληνική τηλεόραση σήμερα σε σύγκριση με το παρελθόν; «Το σχόλιο είναι ότι δεν ανοίγει ρουθούνι, αυτό είναι το ωραίο. Σε σχέση με το τι γινόταν πριν από 20 χρόνια, τώρα δεν μας πάνε στο ΕΣΡ. Αυτό είναι μία πρόοδος, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Δεν αξίζει να γίνεται θέμα», απαντά ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνεργασία της με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Εθνικό Θέατρο, για την οποία στο παρελθόν είχε τοποθετηθεί με απαξιωτικό τρόπο, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνέντευξή του.

«Τότε είχα μία πολύ μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό μου, θεωρούσα πως είμαι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ευτυχώς μεγάλωσα και άλλαξα γνώμη. Πιστεύω πως έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας σήμερα» εξομολογείται.

Ποια ήταν η επίμαχη δήλωση που έκανε ο Χρήστος Λούλης για τη Ζέτα Μακρυπούλια; Θυμίζουμε πως το 2011 σε συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε πει:

«Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί; Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».