Χρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις απόψεις μου»

Χρήστος Λούλης

«Θα παρουσίαζα τον Αδύναμο Κρίκο γιατί θα μου έβγαινε φυσικά», λέει ο Χρήστος Λούλης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

«Θεωρώ ότι είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου, για τις απόψεις μου, επειδή δεν είναι πλειοψηφικές», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης και συμπλήρωσε: «Έχω μια αίσθηση ναρκισσισμού και αλαζονείας».

«Θα ήθελα να κάνω μια ταινία με τον Γαβρά. Είναι ο πιο γλυκός, ευγενής και επαγγελματίας» είπε ο Χρήστος Λούλης και συνέχισε: «Όταν μεγαλώσω κι άλλο θα ήθελα να κάνω και τον Βενιζέλο σε μια ταινία. Θα παρουσίαζα τον Αδύναμο Κρίκο γιατί θα μου έβγαινε φυσικά».

Ο Χρήστος Λούλης τόνισε στη συνέχεια πως «είναι δύσκολο να παίζεις με την γυναίκα σου. Έχεις ένα φόβο ότι μέσα από το ρόλο θα δει κάτι που νιώθεις ότι δεν το ξέρει. Αγαπώ να μισώ στη γυναίκα μου τον χρόνο που παίρνει για να ετοιμαστεί».

Παράλληλα, ο Χρήστος Λούλης είπε ότι στην καραντίνα «είδα την ομορφιά του να μην κάνω τίποτα. Μέσα στην καραντίνα έγινα περισσότερο μητέρα. Πατέρας ήμουν πάντα», ενώ σχολίασε το πώς λειτουργούν οι άνθρωποι: «οι πιο πολλοί άνθρωποι λειτουργούμε με τις εντυπώσεις. Δεν ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά η εντύπωση».