Χρήστος Λούλης: «Eίχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στο θέατρο και στη σχολή που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου»

Χρήστος Λούλης

«Με φλερτάρουν μέσω social media, μου στέλνουν πολλές φωτογραφίες αποκαλυπτικές, άλλα δεν απαντάω», λέει ο Χρήστος Λούλης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και το φλερτ που δέχεται στα social media.

«Λείπω 20 χρόνια από τη γειτονιά μου, στον Κορυδαλλό, και κάθε φορά που γυρνάω παθαίνω σοκ με το πόσο έχουν αλλάξει όλα. Με πείραζαν στο σχολείο για το επώνυμό μου και μια κοπέλα με ρώτησε γιατί με φωνάζουν όλοι Λούλη! Στον Κορυδαλλό έζησα τον πρώτο μου έρωτα, αλλά το πρώτο φιλί το έδωσα στην κατασκήνωση. Οι γονείς μου ήταν μετανάστες στην Αυστραλία και είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Ο Χρήστος Λούλης είπε στη συνέχεια: «Πέρασα οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Πειραιά άλλα βαριόμουν πολύ. Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί να γίνω ηθοποιός άλλα ήθελαν πρώτα να πάρω το πτυχίο μου. Παράτησα το πανεπιστήμιο γιατί δεν μπορούσα να το συνδυάσω με τη σχολή θεάτρου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παρατήσω την υποκριτική, ήμουν πολύ τυχερός από την αρχή. Θυσίασα πολλά για αυτή τη δουλειά μου. Στις αρχές είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου. Παράλληλα με τη σχολή, δούλευα στο θέατρο από τις 8 το πρωί».

Ο Χρήστος Λούλης ανέφερε επίσης: «Έχω πει και έχω κάνει χοντράδες, δεν θέλω να βάλω φίλτρα σε αυτά που λέω, ούτε να ψαλιδίσω τη γλώσσα μου. Προτιμώ να δεχθώ διαδικτυακό κράξιμο, από το να με κοιτάω στον καθρέφτη και να μην με σέβομαι, επειδή δεν λέω αυτό που σκέφτομαι. Το ταλέντο δεν μετριέται, πρέπει να πείσεις τον άλλον ότι «το έχεις». Δεν έχω το ταλέντο με το «μπλα μπλα» γι’ αυτό δεν ξέρω αν θα έκανα κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Η γυναίκα μου το έχει περισσότερο από έμενα να κρατάει το ενδιαφέρον της παρέας. Δεν είμαι τόσο ζεν όσο φαίνομαι».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στο φλερτ: «Έχω πληγωθεί και έχω πληγώσει. Με φλερτάρουν μέσω social media, μου στέλνουν πολλές φωτογραφίες αποκαλυπτικές, άλλα δεν απαντάω. Γελάμε μαζί με τη σύζυγό μου, Έμιλι Κολιανδρή με τις φωτογραφίες που μου στέλνουν στα social».