Χρήστος Λούλης: «Δεν ξέρω αν ο Μάρκος Σεφερλής θα μπορούσε να παίξει μαζί μου»

Χρήστος Λούλής

"Μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισιστικά, όπως κι εγώ".

Ο Χρήστος Λούλης ενσαρκώνει τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο». Η ταινία προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων στην Ελλάδα, ενώ ακόμα δεν έχει προβληθεί! Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, λέει σχετικά:

«Μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισιστικά, όπως κι εγώ. Όταν έχεις μια γνώση παραπάνω, μια ισχυρογνωμοσύνη άδικη ή δίκαιη σε σχέση με τις γνώσεις σου και το πώς βλέπεις τα πράγματα, δεν μπορείς να μην είσαι και λίγο αλαζόνας.

Θα τον ψήφιζα γιατί πιστεύω πως είναι έντιμος, θεωρώ ότι πολλά από αυτά που λέει με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο, άλλα όχι αλλά δεν πειράζει. Έχει γύρω του ανθρώπους αξιόλογους και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Στην ερώτηση του Οδυσσέα Μητσόπουλου αν θα δούλευε μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Χρήστος Λούλης απάντησε: «Δεν ξέρω αν εκείνος θα μπορούσε να δουλέψει μαζί μου. Μάλλον θα του έτρωγα πάρα πολύ χρόνο στην πρόβα. Εμένα δεν μου πάει στην ψυχοσύνθεση να κάνω και να λέω αυτά που πιστεύω ότι θέλουν οι άλλοι να ακούσουν, μόνο και μόνο για να με αγαπάνε και να βγάζω λεφτά».

«Θα έπαιζα με τον Γιώργο Λιάγκα. Θα του πήγαινε να παίξει κάποια παλιά ταινία του Κωνσταντάρα», κατέληξε γελώντας ο ηθοποιός.