Χρήστος Λούλης: «Ας μην καθίσουμε άλλο φρόνιμα, αρκετά»

Χρήστος Λούλης

Θέση στο "τσουνάμι" των καταγγελιών παίρνει ο Χρήστος Λούλης.

Το πρωί της Κυριακής, ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο ηθοποιός πήρε σαφή θέση σε όσα έρχονται το τελευταίο διάστημα στο φως από τον χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Λούλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «μένω να κοιτάζω αυτή την κατάσταση με μεγάλη αμηχανία. Εννοείται πως χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι σταμάτησαν να φοβούνται και μιλάνε. Δυστυχώς δεν μπορώ να φανταστώ τι έχουν περάσει γιατί δεν έχω υποστεί κάτι ανάλογο. Ούτε σεξουαλική παρενόχληση τέτοιου είδους αλλά ούτε και λεκτική ή σωματική βία».

«Δεν κρατάμε ίσες αποστάσεις. Εννοείται πως πρέπει να καθαρίσει ο τόπος, ο χώρος» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός. «Όταν ένας άνθρωπος έχει νιώσει πως έχει παραβιαστεί η προσωπική του σφαίρα ύπαρξεις, έχει κάτσει ήδη φρόνιμα πολλά χρόνια, τώρα που τον πνίγει το δίκιο και νιώθει ότι μπορεί να πει κάτι δεν μπορείς να του πεις «κάτσε φρόνιμα πάλι». Έχει κάτσει φρόνιμα πάρα πολλά χρόνια, ας μην καθίσει κι άλλο. Ας το πει. Δεν θα πάθουμε και τίποτα. Το θέατρο έτσι κι αλλιώς δεν παθαίνει τίποτα»

Σαφής ο Χρήστος Λούλης στην τοποθέτηση του…