Χρήστος Κυριαζής: «Δεν μου λένε κάτι ο Ρέμος, ο Πλούταρχος και η Πάολα»

Χρήστος Κυριαζής

«Ο Παντελής Παντελίδης ήταν το τελευταίο ταλέντο που άκουσα».

Ο Χρήστος Κυριαζής επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα στο πλευρό των Onirama και μίλησε για το πως προέκυψε η συνεργασία τους. Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα στους λόγους που τον έκαναν να απέχει τόσα χρόνια από το τραγούδι…

[dfp_ads id=236982]

«Η επιτυχία ήταν μεγάλη και απότομη και εγώ δεν είχα μεγαλώσει στα μπουζούκια σιγά σιγά. Είχα επιχειρήσεις. Στα 45 ήρθε η επιτυχία. Ήταν πολύ δυνατή και κάπου κουράστηκα. Εκτέθηκα. Γνώρισα και τον Άκη Πάνου και μου είπε πρόσεξε μη σε κάνουν γυαλιστερό και κάποια στιγμή τα παράτησα. Βέβαια είχα στο νου μου κάποια στιγμή να τραγουδήσω πάλι, αλλά περίμενα το κατάλληλο.

Ο Χρήστος Κυριαζής στην ερώτηση αν υπάρχουν άλλοι τραγουδιστές που θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους απάντησε πως:

«Ο Παντελής Παντελίδης ήταν το τελευταία ταλέντο που άκουσα. Όταν άκουσα το πρώτο τραγούδι, χωρίς να ξέρω ποιος είναι, λέω μεγάλο ταλέντο. Τίποτα αυθεντικό δεν έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Τώρα να συνεργαστώ με νέους τραγουδιστές, με νέους συνθέτες τι εννοείς;»

«Με την Πάολα, τον Ρέμο, τον Πλούταρχο» του ανέφερε η δημοσιογράφος και ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν μου λένε τίποτα αυτά. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Για αυτό και τόσο καιρό δεν έβγαινα να τραγουδήσω.»