Χρήστος Κούτρας για Στέφανο Κασσελάκη: «Όταν τον είδα πρώτη φορά νόμιζα ότι είναι σταρ του Holywood»

Χρήστος Κούτρας

"Tον είδαν και έγινε χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο, φαινόταν ότι είναι μια διαφορετική περίπτωση" υπογραμμίζει ο Χρήστος Κούτρας.

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος συνάντησαν την Βάσω Λασκαράκη, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ, Break. Οι δυο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του σταθμού αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο φαινόμενο που ακούει στο όνομα… Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Ντσούνος παραδέχθηκε αρχικά πως «το γεγονός ότι απασχολεί στα social media και την τηλεόραση με την προσωπική του ζωή και διάφορα άλλα, γεμίζουν ολόκληρες εκπομπές με τον Κασσελάκη και τα λοιπά, δεν ξέρω αν θα ήταν το πρώτο κριτήριο αλλά εγώ δεν θα το περίμενα πριν από δέκα χρόνια. Κυρίως για το κομμάτι της πολιτικής. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης δεν έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής πολιτική οπότε, όχι, δεν θα το περίμενα».

«Ο Κασσελάκης για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση βγήκε στην εκπομπή μας τον Μάιο. Φαινόταν ότι κάτι έχει» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Κούτρας για να συμπληρώσει τα εξής. «Εκτός από την τηλεόραση, που τον είδαν και έγινε χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο, στην δια ζώσης επαφή που είχαμε φαινόταν ότι είναι μια διαφορετική περίπτωση».

«Ρε παιδί μου, εγώ τον είδα τον Κασσελάκη την πρώτη φορά και νόμιζα ότι είναι κάποιος πρωταγωνιστής του Holywood! Δηλαδή πως είναι αυτοί οι τέλειοι τύποι, ας πούμε, με το τέλειο μαλλί, το τέλειο ρούχο και το τέλειο κορμί; Ήρθε, μιλούσε λίγο σπαστά ελληνικά, ΟΚ, αλλά ήταν σαν πρωταγωνιστής του Holywood. Τώρα, αν ο πρωταγωνιστής του Holywood κάνει για να είναι πολιτικός αρχηγός, είναι μια άλλη συζήτηση» πρόσθεσε ο Χρήστος Κούτρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με την Βάσω Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ.