Χρήστος Γιάτσας: Ο πρώην σύντροφος της Σίσσυς Ζουρνατζή απαντά στην καταγγελία για την κακοποίησή της

Χρήστος Γιάτσας

«Με έφτυσε και με έσπρωξε μέσα στο μαγαζί μπροστά σε όλους».

Στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Χρήστος Γιάτσας μαζί με τον δικηγόρο του, Πασχάλη Παπαδόπουλο. Πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Σίσσυς Ζουρνατζή, η οποία τον κατηγόρησε για σωματική κακοποίηση. Ο Χρήστος Γιάτσας, λοιπόν, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ένα σκηνικό που έγινε πρόσφατα, όταν και συναντήθηκε τυχαία με την Σίσσυ Ζουρναρτζή σε ένα μαγαζί.

«Δεν ήθελα να έρθω γιατί δεν ήξερα αν όλο αυτό είναι καλό. Χωρίς να υπάρχει λόγος λαμβάνω απειλητικά μηνύματα, από τους ελάχιστους που το πιστεύουν. Ένα σκηνικό που έγινε προχθές με πείραξε πάρα πολύ. Είμαι σε ένα μαγαζί της πόλης, έχει πολύ κόσμο και τυγχάνει να θέλω να πάω τουαλέτα. Και πετυχαίνω την κα Ζουρνατζή στα σκαλιά. Προχωράω λίγο πιο γρήγορα για να μην την πετύχω και ανεβαίνω.

Κατεβαίνω και πάω στην παρέα μου. Την ώρα που χορεύω, έρχεται και με σκουντάει από πίσω, εγώ δεν ήξερα ποιος είναι. Γυρίζω, με φτύνει και με σπρώχνει μπροστά σε όλους και το είδαν όλοι. Δεν αντέδρασα, δεν έκανα τίποτα εννοείτε, ζήτησα χαρτί, σκουπίστηκα και συνέχισα να πίνω το ποτό μου, όσο μπορούσα γιατί πραγματικά ένιωσα ότι έγινα ρεζίλι», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Γιάτσας.

«Προφανώς και τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής προσωπικότητας του πελάτη μου ευσταθούν. Θα είχαμε ήδη προβεί σε μηνύσεις, αν μιλούσαμε για οποιοδήποτε άλλο άτομο. Ωστόσο επειδή ο ίδιος ο εντολέας μου δεν θέλει να κινηθεί νομικά, σέβομαι αυτή του τη βούληση και προς το παρόν δεν έχουμε κάνει τίποτα νομικά. Ωστόσο αν η κα Ζουρνατζή ακολουθήσει τη δικαστική οδό, θα μας βρει απέναντί της», ήταν ένα από τα σχόλια του δικηγόρου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!