Χρήστος Φωτίδης: «Σε λίγο θα ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε στρέιτ»

Χρήστος Φωτίδης

"Δεν είναι για να το βγάζουμε απ' έξω. Ο καθένας μπορεί να είναι στρέιτ, bi ή γκέι" ανέφερε ο Χρήστος Φωτίδης.

Ο Χρήστος Φωτίδης μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και στην Μένια Κούκου για τη συζήτηση που έχει ανοίξει σε σχέση με τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

«Δεν θα ήμουν αρνητικός για τον γάμο, αλλά σε λίγο θα ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε στρέιτ έτσι όπως το πάνε. Δεν είναι για να το βγάζουμε απ’ έξω. Ο καθένας μπορεί να είναι στρέιτ, bi ή γκέι. Δεν χρειάζεται να βγει να το πει στις εφημερίδες. Ως προς τι; Δηλαδή ένας που φιλόζωος πρέπει να βγούμε να πούμε τη φιλοζωία μας για να πάρουμε σταυρούς και ψήφους. Εγώ πουθενά δεν έχω βγει να πω που παλεύω με τα 4 παιδιά μου’ δήλωσε ο Χρήστος Φωτίδης.

«Θα μπορούσαμε όλοι να υιοθετήσουμε έναν μετανάστη αν είχαμε το περιθώριο, να εντάξουμε στην κοινωνία αυτούς τους ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι, που θέλουν την ελληνική κουλτούρα και είναι κοντά μας. Αυτό θα μου ήταν εμένα σαν σκέψη, να μπορούσα να πάρω ένα πέμπτο παιδί κι όχι αυτό που είπατε. Αλλά δεν είμαι και αρνητικός γιατί αν δύο άνθρωποι είναι πραγματικά συμφιλιωμένοι, έχουμε δει μονογονεϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους να είναι καταπληκτικά και να μην κουβαλάνε τίποτα. Δεν ξέρω πόσο bullying θα φάνε αυτά τα παιδιά στη ζωή τους» είπε ο Χρήστος Φωτίδης.