Χρήστος Φωτίδης: «Ο Σταμάτης Γαρδέλης έφτασε στο αδιέξοδο γι’ αυτό ζήτησε ψυχολογική βοήθεια»

Χρήστος Φωτίδης

"Καμία σχέση δεν έχει αυτό με την βιντεοκασέτα" διευκρινίζει ο Χρήστος Φωτίδης.

Ο Χρήστος Φωτίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και την δημοσιογράφο Φαίη Φώτου την Τρίτη. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός πήρε σαφή θέση υπέρ των ηθοποιών της… βιντεοκασέτας εκφράζοντας την προσωπική του αντίθεση με δημοσίευμα που θέλει εκείνη την γενιά να καταλήγει στο ψυχιατρείο.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Φωτίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καμία σχέση δεν έχει αυτό που συνέβη στον Γαρδέλη με την βιντεοκασέτα. Ο Σταμάτης προφανώς, από μια άτυχη περίπτωση δανείου απ’ ότι καταλαβαίνω, έφτασε στο αδιέξοδο γι’ αυτό και ζήτησε μια ψυχολογική βοήθεια. Έχουμε παίξει μαζί, είμαστε φίλοι, έχουμε κάνει και ίδιο καμαρίνι».

«Τότε οι ηθοποιοί της Λάμψης που είχαμε πάρει απαγορευτικό να μην παίξουμε μετά πουθενά αλλού γιατί είχαμε χαρακτηριστεί στη σειρά, που έπρεπε να έχουμε πάει; Στην Αμερική; Είναι λάθος αυτό. Έχει να κάνει με το ανασφαλές κομμάτι του επαγγέλματος, δεν έχει να κάνει με την βιντεοκασέτα καθόλου».

«Νομίζω πως οι προτάσεις κρίνονται από τη διάρκεια ενός ηθοποιού και από πολλούς άλλους παράγοντες. Αν κυνηγάς τη δουλειά σου και αν είσαι συνεχώς στο θέατρο» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Χρήστος Φωτίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.