Χρήστος Φερεντίνος: Το… deal με τον Alpha είναι διαρκείας

Χρήστος Φερεντίνος

Ο παρουσιαστής παραμένει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για το μέλλον του Deal. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως ο Χρήστος Φερεντίνος είναι και θα είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα του Alpha. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και αρκετά χρόνια, αρχικά με το «Άκου τι είπαν» και στη συνέχεια με το «Deal», το κανάλι του έχει εμπιστευθεί την πολύ σημαντική θέση του lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Tο «Deal» φέτος διανύει με επιτυχία την 3η σεζόν προβολής του στον Alpha με 600.000 τηλεθεατές να μην χάνουν λεπτό από το καθημερινό ραντεβού τους με τον Χρήστο Φερεντίνο. Σε στιγμές μεγάλης αγωνίας το Deal έχει αγγίξει το 33,1% και τους 1.240.000 τηλεθεατές, ενώ στα highlights της φετινής σεζόν, ήταν η εκπομπή της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου όπου το Deal άγγιξε το 26,5% στο σύνολο κοινού και το 23,5% στο δυναμικό (18-54).

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα το Deal έχει μοιράσει 484.983,53 ευρώ

Στο αποψινό επεισόδιο ο Θέμης, γουνοποιός από την Καστοριά, ανεβάζει την αγωνία στα ύψη κερδίζοντας αρκετές χιλιάδες ευρώ, με τον Χρήστο Φερεντίνο να σχολιάζει με το γνωστό του χιούμορ «Ο Θέμης έχει κάνει μία φοβερή πορεία. 60.000, 20.000, 10.000 είναι μέσα στο παιχνίδι, 3 super ποσά και ο τραπεζίτης φυσικά πιέζεται και ανησυχεί. Αναστεναγμό ακούω από τον Θέμη. Αναστεναγμό ακούω και από τον τραπεζίτη. Δύο που αναστενάζουν. Κι εγώ στη μέση. Θ΄ αρρωστήσω παιδιά, πολύ φυσάτε».

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…