Χρήστος Φερεντίνος: «Μου είχε στοιχίσει, έφαγα τεχνική ποινή για ένα διάστημα»

Χρήστος Φερεντίνος

"Ήταν άστοχο το χιουμοράκι, είχε γίνει αναμπουμπούλα" ανέφερε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Χρήστος Φερεντίνος έδωσε συνέντευξη στο Fay’s Time και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο παρουσιαστής, αφού μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, αναφέρθηκε και σε μία ατυχή ατάκα που είχε πει κατά το παρελθόν σε εκπομπή και που τελικά για κάποιο διάστημα του κόστισε στη σταδιοδρομία του.

«Γνωριζόμαστε από το Μπαμ, τώρα το θυμήθηκα» είπε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και συνέχισε: «Είχαμε κάνει φάρσα στον πατέρα σου. Έχω μεγάλη ιστορία με τον Δημήτρη. Όταν ξεκίνησα να κάνω ραδιόφωνο στον 9,84, έκανα live ανταποκρίσεις. Πήρε φωτιά ένα κτίριο κάπου στα Εξάρχεια και βγήκα πρώτη ανταπόκριση στον Δημήτρη Κωνσταντάρα και λέω ότι εδώ μαίνεται η φωτιά και ότι δεν έχει έρθει ακόμα η πυροσβεστική, περιμένουν όλοι και υπάρχει ανησυχία» ανέφερε ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Εγώ θέλοντας να κάνω χιουμοράκι τότε, είπα το εξής αμίμητο: Εντάξει, μπορεί να μην προλαβαίνουν οι πυροσβέστες γιατί μπορεί να παίζουν καμία παρτίδα τάβλι. Ήταν άστοχο το χιουμοράκι, είχε γίνει αναμπουμπούλα και μου είχε στοιχίσει. Είχα φάει και τεχνική ποινή για ένα διάστημα και ήμουν εκτός δουλειάς θυμάμαι. Το γύρισα όμως» πρόσθεσε ο Χρήστος Φερεντίνος.