Χρήστος Δάντης: «Ο Γιώργος Λιάγκας νομίζω βρίσκεται σε έναν πανικό να…»

Χρήστος Δάντης

«Το να πιστεύουμε σε δεισιδαιμονίες στην εποχή μας είναι τραγικό. Σημαίνει ότι είσαι πίσω ο ίδιος»

Ο Χρήστος Δάντης απάντησε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιώργο Λιάγκα, μετά από σχόλιο του δημοσιογράφου στη ραδιοφωνική του εκπομπή για εκείνον.

«Με σχολίασε στη ραδιοφωνική του εκπομπή και μου το έστειλαν κάποιοι φίλοι, όπου με ανέφερε ως γκαντέμη, γρουσούζη. Το χιούμορ αυτό, εις βάρος άλλων ανθρώπων, που γελάς και μόνος σου, είναι βλακώδες. Το σχολίασε αυτό για τα μαγαζιά που εμφανίζομαι. Στην αρχή θύμωσα πάρα πολύ. Ήμουν έτοιμος να τον στολίσω με χίλια δυο που έχω ακούσει για αυτόν. Καλά που δεν το είπε σε άλλον και είναι άρτιος, όσο άρτιος μπορεί να είναι.»

[dfp_ads id=236982]

Είναι άσχημο πολύ. Το να πιστεύουμε σε δεισιδαιμονίες στην εποχή μας είναι τραγικό. Σημαίνει ότι είσαι πίσω ο ίδιος. Νομίζω ότι βρίσκεται σε έναν πανικό να κρεμαστεί από κάπου ώστε να απασχολεί τον κόσμο. Εγώ αυτό βλέπω. Κρητικός δεν είμαι της τηλεόρασης, δεν τα γνωρίζω αυτά. Αλλά φαίνεται.»

Όσο για το αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο ίδιος απάντησε: «Τι να πάω να κάνω. Εγώ κατουρημένες ποδιές δεν φιλάω.»