Χρήστος Δάντης: «Φοβάμαι μήπως αυτή η συμπεριφορά κάνει κακό στον Τριαντάφυλλο»

Χρήστος Δάντης

«Τη μουσική την κάνουμε επειδή την αγαπάμε, όχι για να έχουμε ωραίες γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα», λέει ο Χρήστος Δάντης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο έδωσε ο Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για το σχόλιο του για την κηδεία του τέως, για τον έρωτα, την Ασημίνα και τον Τριαντάφυλλο.

«Αυτό που έγινε με τον βασιλιά θέλω να πιστεύω πως έγινε από περιέργεια. Γενικά δεν μετανιώνω για τις τοποθετήσεις μου, μετανιώνω αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε σχόλια», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης είπε στη συνέχεια: «Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει στον έρωτα είναι να μην θεωρώ ότι κάτι ισχύει για πάντα. Το για πάντα δεν ισχύει για όλες τις σχέσεις και ελάχιστοι το έχουν καταφέρει. Δε θα ήθελα να συμβαίνει αυτό που μου συμβαίνει τώρα. Δηλαδή να ζω τρία παιδιά από απόσταση».

Για τον γιο του, ο Χρήστος Δάντης είπε: «Του εξήγησα πως η γενιά του βιάζεται, και φταίνε τα πρότυπα. 5-10 παιδιά τα κατάφεραν πολύ νωρίς και κάνει τα υπόλοιπα να βιάζονται. Τη μουσική την κάνουμε επειδή την αγαπάμε, όχι για να έχουμε ωραίες γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα».

Για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης είπε: «Μοιραία έκανε καλό στη σχέση μας η έκρηξη δημοσιότητας της Ασημίνας γιατί φάνηκε μέσω αυτής της κατάστασης. Πολλοί είδαν τη σχέση μας με πιο αγνό μάτι».

Για τον Τριαντάφυλλο, ο Χρήστος Δάντης είπε: «Η συμπεριφορά του σε σχέση με το Survivor είναι σταριλίστικη. Φοβάμαι μήπως αυτη η συμπεριφορά του κάνει κακό μακροπρόθεσμα».