Χρήστος Χολίδης: «Παλαιότερα η ζωή μου ήταν στα μανταλάκια»

Χρήστος Χολίδης

"Κατάφερα τα τελευταία χρόνια να μην υπάρχει πια αυτό" τονίζει ο Χρήστος Χολίδης.

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί, ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα την Τρίτη. Ο γοητευτικός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στις επαγγελματικές του φιλοδοξίες όσο και στην προσωπική του ζωή.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκαλύπτει πρώτη φορά για τον Χρήστο Χολίδη: «Έχω κρατηθεί πολύ καιρό και δεν το έχω πει»

Ειδικότερα, ο Χρήστος Χολίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να πω την αλήθεια, το αγαπάω αυτό που κάνω και απ’ ότι λένε οι φίλοι μου το κάνω και καλά. Και η μαμά μου, ακόμα πιο πολύ, που μου λέει «είσαι ο καλύτερος» οπότε μάλλον ο καλύτερος πρέπει να είμαι. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει τόσο πολύ εύκολα οπότε δεν το έχω σκεφτεί».

«Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτή την δουλειά που αγαπώ. Από μικρός, που ήμουν, δεν με ένοιαζε να γίνω το πιο λαμπρό αστέρι. Ο κόσμος θα το δείξει αυτό. Εγώ έχω πάρει λίγο πιο απλά τα πράγματα και δεν αισθάνομαι ότι είμαι κάτι σημαντικό».

«Παλαιότερα η ζωή μου ήταν στα μανταλάκια, όπως την έλεγα εγώ. Κατάφερα όμως τα τελευταία χρόνια, νομίζω μια πενταετία – εξαετία τώρα, να μην υπάρχει πια αυτό. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η μετάβαση αλλά… τα κατάφερα και ήταν ένα μέρος των στόχων μου που το πέτυχα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Χρήστος Χολίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.