Χρήστος Χολίδης: «Με βοήθησαν για να βγάλουν χρήματα»

Χρήστος Χολίδης

"Δεν χρωστώ τίποτα σε κανέναν κι αυτό είναι το παράσημό μου, αυτό που μπορώ και περπατώ με ψηλά το κεφάλι στον δρόμο γιατί πιο πολλά έχω δώσει από ό,τι έχω πάρει" είπε ο Χρήστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για την καριέρα του και τα οχήματα που του είχαν κλέψει.

«Μου έκλεψαν τη μηχανή. Ξέφυγα πολύ από τον χαρακτήρα μου και την ηρεμία μου. Μου έχουν κλέψει και δύο αυτοκίνητα στο παρελθόν, αλλά δεν έκανα σαν τρελός. Εκεί τρελάθηκα. Πήγα και δήλωσα πρώτα στην αστυνομία και μετά ξεκίνησα από εκεί που μου την πήραν, πήγα πόρτα πόρτα και τη βρήκα» ανέφερε ο Χρήστος Χολίδης.

«Σε κανέναν δεν χρωστώ την καριέρα μου. Κάποιοι με βοήθησαν για τους δικούς τους λόγους για να βγάλουν λεφτά. Δεν χρωστώ τίποτα σε κανέναν κι αυτό είναι το παράσημό μου, αυτό που μπορώ και περπατώ με ψηλά το κεφάλι στον δρόμο γιατί πιο πολλά έχω δώσει από ό,τι έχω πάρει. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι αχάριστος ή δεν είδε αυτό που έκανα. Εγώ μέσα μου νιώθω άψογα και μπορώ να περπατώ στον δρόμο και να μου λένε γεια σου Χρηστάρα» συνέχισε.