Χρήστος Χολίδης: «Γινόταν χαμός, φώναζαν “έρχεται, έρχεται” και με το που μπαίνει η Ρούλα, άκρα του τάφου σιωπή»

Χρήστος Χολίδης

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και το έχω πει και στην ίδια τη Ρούλα», είπε ο Χρήστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη Ρούλα Κορομηλά, τους παπαράτσι, τη θαυμάστρια που τον δάγκωσε, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Στη Ρούλα πήγα μέσω ενός πολύ γνωστού μοντέλου της εποχής, της Δήμητρας Κίτσιου. Μια στιλίστρια που την έλεγαν Σταυρούλα, ήρθε και μας βρήκε, όταν πίναμε καφέ. Με ρωτάει “είσαι μοντέλο;” και απαντάω “ναι”. Είχα θράσος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ και το έχω πει και στην ίδια τη Ρούλα, την είσοδό της στο πλατό. Γινόταν χαμός και φώναζαν «έρχεται έρχεται». Αμέσως επικράτησε άκρα του τάφου σιωπή», είπε αρχικά ο Χρήστος Χολίδης.

Για τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, ο Χρήστος Χολίδης αποκάλυψε πως «φορούσα κάτι παπούτσια στην πιστά με τάπες. Ήταν μόδα τότε. Έφαγα τούμπα και συνέχισα να τραγουδάω πεσμένος. Μια κοπέλα νόμιζα ότι ήθελε να μου μιλήσει και με δάγκωσε. Έχω φάει στο πρόσωπο ψάθινο πανέρι με λουλούδια και σκίστηκε το χείλος μου».

Για την προσωπική του ζωή, ο Χρήστος Χολίδης ανέφερε: «Έκανα τεράστια προσπάθεια να μην απασχολώ τα μέσα με την προσωπική μου ζωή. Κάποτε περίμεναν κάτω από το σπίτι μου με σαράντα βαθμούς θερμοκρασία και όταν μου το είπε ο κηπουρός μου, στείλαμε καφέδες και νερά.

Τέλειωσαν σχέσεις λόγω της δημοσιότητας. Μια χαρά είμαι στα προσωπικά μου. Δόξα τω Θεώ. Μ’ αρέσει πολύ η οικογένεια, απλά δεν είχε τύχει. Τώρα, όταν θα τύχει θα το μάθετε τελευταίοι. Ο στόχος μου είναι να μην το μάθετε καθόλου. Θέλω παιδιά. Μεγάλωσα πια».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Χολίδης είπε: «Πέρασα από οντισιόν για το πρώτο Fame Story αλλά με έκοψαν. Δοκιμάζω νέα τραγούδια στο στούντιο και θα είναι ένα πάντρεμα με το μαγαζί που βρίσκομαι εδώ το Bodega».