Χρήστος Χολίδης: «Έχουν γραφτεί και χειρότερα για την προσωπική μου ζωή, δεν ασχολούμαι»

Χρήστος Χολίδης

"Είχε γραφτεί ότι παντρεύομαι αλλά... ήμουν κουμπάρος" αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα το Σάββατο στον ΑΝΤ1 με αφορμή τις εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Μεταξύ άλλων, δε, ο λαϊκός ερμηνευτής αναφέρθηκε στην διαχείριση της αναγνωρισιμότητας, την προσωπική του ζωή και τα δημοσιεύματα αλλά και την απόπειρα να βρεθεί παλαιότερα σε τάλεντ σόου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χολίδης τόνισε πως «δεν το καταλαβαίνεις ο ίδιος, αλλά οι γύρω μου δεν μου είπαν ποτέ ότι καβάλησα το καλάμι. Την ματαιοδοξία μου την χρησιμοποίησα αλλού, σε άλλα πράγματα, υλικά πιο πολύ, το οποίο μου πέρασε όμως και αυτό οπότε νομίζω πως δεν το καβάλησα το καλάμι. Ήμουν σπάταλος, ναι, πάρα πολύ».

«Είχε γραφτεί κάποια στιγμή ότι παντρεύομαι αλλά… ήμουν κουμπάρος! Έχουν γραφτεί και χειρότερα οπότε δεν ασχολούμαι πλέον… Συνέχεια έγραφαν ότι είμαι με την τάδε κοπέλα, μετά χώρισα, τώρα περιμένει παιδί, τώρα παντρεύεται οπότε δεν ασχολούμαι πλέον».

«Είχα κάνει οντισιόν για το Fame Story και δεν πέρασα. Δεν σημαίνει όμως ότι, επειδή θα μπεις σε ένα ριάλιτι ή να πάρεις και το τρόπαιο, γίνεις και τεράστιος τραγουδιστής. Νομίζω λίγοι το κατάφεραν αυτό, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νίνο και ο Κώστας Καραφώτης. Τελικά είναι πολλοί» πρόσθεσε επίσης, με χαμόγελο, ο Χρήστος Χολίδης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις. «Με είχε στεναχωρήσει ένα σχόλιο για μένα αλλά, για κακή του τύχη, τον βρήκα! Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους, δυστυχώς όμως η δουλειά των δημοσιογράφων είναι η δική μου ζωή».