Χρήστος Χολίδης: «Δεν έχω ξαναπεράσει στη ζωή μου χειρότερα»

Χρήστος Χολίδης

"Πρέπει να εφεύρω καινούργιες λέξεις για να πω πόσο άσχημα πέρασα" εξομολογήθηκε ο Χρήστος Χολίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Χολίδης στην κάμερα της εκπομπής Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο που βίωσε με τις καραντίνες για την πανδημία του κορονοϊού καθώς και την διάθεση να βρεθεί στο μέλλον στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χολίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην περίοδο της καραντίνας πέρασα πολύ άσχημα. Άκουγα παιδιά να λένε ότι τα βρήκαν με τον εαυτό τους, να είναι καλά. Εγώ δεν είχα χάσει κάτι από τον εαυτό μου, μια χαρά ήμουν. Πρέπει να εφεύρω καινούργιες λέξεις για να πω πόσο άσχημα πέρασα. Τόσο πολύ. Δεν έχω ξαναπεράσει στη ζωή μου χειρότερα».

«Δεν είναι ο έρωτας έμπνευση, το αντίθετο! Ο χωρισμός είναι το καλύτερο από όλα. Φυσικά και τραγουδάω καλύτερα όταν έχω χωρίσει».

«Στο Survivor θα πήγαινα αλλά είναι θέμα timing. Μου είχαν κάνει μια πρόταση τα παιδιά αλλά είχα κλείσει να τραγουδήσω με την Άντζελα Δημητρίου και δεν μπορούσα να αφήσω το μαγαζί» συμπλήρωσε ο Χρήστος Χολίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.