Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τρόμαξα όταν η Δανάη ανέλαβε το πρωινό του MEGA»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Τι συμβουλή της έδωσε ο γνωστός ηθοποιός;

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης (25/1) ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή της Δανάης Μπάρκα να αναλάβει την πρωινή ζώνη στο MEGA πριν από τέσσερα χρόνια.

«Εγώ τρόμαξα λίγο στην αρχή. Ακόμα και τώρα σκέφτομαι ότι αυτό που κάνει είναι τρομερό, το βρίσκω μεγάλη γενναιότητα. Κάναμε μία κουβέντα, της είπα: κάνε αυτό που νομίζεις, σου έχω εμπιστοσύνη, ξέρω τι καπνό φουμάρεις, βούτα και κολύμπα», αποκαλύπτει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Ξέρεις ότι είναι μία πολύ δύσκολη αρένα. Εσείς το ξέρετε πολύ καλά ότι είναι δύσκολο το πώς θα διαχειριστείς διάφορα θέματα και μάλιστα στην πρωινή ζώνη. Έχεις ένα κανάλι, έχεις ανθρώπους από πίσω σου που λένε τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να ειπωθεί και πως», σχολιάζει ο ηθοποιός.

«Πρέπει να έχεις τσαγανό για να βάζεις φρένο στα πράγματα που δεν θέλεις κόντρα στους νόμους της τηλεθέασης», επισημαίνει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τη Δανάη Μπάρκα.

«Τη θαύμασα, γιατί είδα ότι αντιμετώπισα τα όποια χτυπήματα δέχθηκε με πολλή γενναιότητα και με πολλή δύναμη. Εννοείται ότι είμαστε μια γροθιά, αλίμονο. Αν δεν είναι ασπίδα οι άνθρωποί σου, τα πρόσωπα που έχεις επιλέξει να περάσεις μια ζωή μαζί τους. Αυτοί είναι η προστασία σου και αυτοί για τους οποίους θα παλέψεις», εξομολογείται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αμέσως μετά.