Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Κώστας Κόκλας: «Στα Εγκλήματα καταλήξαμε να πληρώνουμε πρόστιμα»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

"Το πρώτο επεισόδιο το είδαμε σπίτι του Κώστα και έκανε 4,3% τηλεθέαση. Μετά το 7ο-8ο επεισόδιο άρχισε να κάνει 40αρια!"

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Κώστας Κόκλας 24 χρόνια μετά θυμούνται την συνάντηση τους στα «Εγκλήματα». Μία ιστορική συνάντηση πραγματοποίησαν οι δύο φίλοι από τα παλιά. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με τον Κώστα Κόκλα συναντήθηκαν 24 χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά «Εγκλήματα».

Οι δύο ηθοποιοί στο πώς ξεκίνησε η φιλία τους αποκάλυψαν: «Συναντηθήκαμε στο θέατρο ”Αποθήκη” αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη σχέση και τα “Εγκλήματα” μας έφεραν πιο κοντά».

Για την επίδοση της σειράς και για τα πρώτα επεισόδια που βγήκαν στον αέρα θυμούνται: «Αφού γυρίσαμε τέσσερα επεισόδια είπαμε σταματάμε. Ο παράγωγος φαλίρισε και καταλήξαμε να πληρώνουμε πρόστιμα. Το πρώτο επεισόδιο το είδαμε σπίτι του Κώστα και έκανε 4,3% τηλεθέαση. Μετά το 7ο-8ο επεισόδιο άρχισε να κάνει 40αρια!»

Το μυστικό της επιτυχίας για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη για τα Εγκλήματα ήταν: «Μυστικό της επιτυχίας ήταν η αγάπη όλων για τη δουλειά».

Σε ερώτηση ποια είναι η πιο έντονη ανάμνηση που έχουν από την εποχή των γυρισμάτων ο Κώστας Κόκλας είπε: «Μου έχουν μείνει τα γυρίσματα στη Σύρο και οι τρέλες στο καζίνο. Ήμασταν ωραία παρέα».

Η σειρά αγαπήθηκε τόσο πολύ ώστε «ακόμα ο κόσμος μας μιλάει και μας ρωτάει για τα Εγκλήματα».

Ερχόμενοι στο σήμερα οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί  αποκαλύπτουν ότι ετοιμάζονται να ξαναβρεθούν επαγγελματικά: «Είμαστε χαρούμενοι και τυχεροί που ήρθε μια τέτοια στιγμή να ξαναβρεθούμε θεατρικά».