Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Έχω γευτεί τη ζωή μέχρι το μεδούλι της»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Όσα εξομολογήθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην Δανάη Μπάρκα.

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, το πρωινό της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τη Δανάη Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις συγκινητικές εικόνες από τα παιδικά του χρόνια, την θεατρική του διαδρομή αλλά και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με συγκινούν οι καλοί άνθρωποι. Με συγκινεί η εικόνα που έχω, γιατί σε έχω και μπροστά μου τώρα, όπου εσύ χαϊδεύεις και χτενίζεις τα μαλλιά της γιαγιάς μου. Όταν παίζω στο θέατρο πάντα οι ρόλοι είναι ουσιαστικά οχήματα για να μιλήσουμε για τον εαυτό μας. Αλλιώς δεν έχουν αξία θέασης. Μόνο όταν μιλάς για τον εαυτό σου μέσα από τους ρόλους, αυτό ενδιαφέρει και συγκινεί το κοινό. Για να το καταφέρει αυτό κανείς είναι μια διαδικασία περίπλοκη, δύσκολη αλλά και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα».

«Τίποτα δεν είναι ίδιο στο θέατρο, αυτό είναι και η μαγεία του, κάθε μέρα έχεις και μια καινούργια συνθήκη. Είχα τη χαρά να παίξω δύο σπουδαία κείμενα του Ιάκωβου Καμπανέλη, εμβληματικά μονόπρακτα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, όταν έρχεσαι σε επαφή με τέτοια κείμενα, σου ανοίγονται μεγάλοι δρόμοι».

«Να μην το βάζουμε κάτω, να σεβόμαστε και να αγαπάμε τους γύρω μας. Αυτό κάνει τη δικιά σας εκπομπή να κάνει τη διαφορά, ότι σέβεστε τους γύρω σας και δεν πατάτε στη δυστυχία των άλλων συμπλήρωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο MEGA. «Δόξα τω Θεώ την έχω γευτεί τηυ ζωή μέχρι το μεδούλι της. Και ακόμα προσπαθώ να μην χάνω καμία ευκαιρία».